1 september – ROW ROW ROW – aanmelding nu open !

Dit jaar willen we op 1 september onze ROW weer organiseren. De ROW bestaat uit 2 onderdelen: in de ochtend 1000 meter van de Kennedybrug naar ons clubgebouw en 500 meter in de middag van het Stiphoutvlot naar onze club; we mixen dan ervaren wedstrijdroeiers en minder ervaren roeiers in C4-en.

De 1000 meter is een handicap race. Je kunt in alle boottypes roeien, in maximaal twee nummers per persoon. De handicaps betreffen type boot, leeftijd en geslacht. Ook onervaren ploegen kunnen aan deze race meedoen.
In de middag worden de 500 meter races in de C4-en als afvalrace geroeid, steeds 2 boten tegen elkaar. De winnaar gaat naar de volgende ronde.

Als voorbereiding op deze wedstrijden en om het roeigenot te vergroten, lijkt het ons leuk dat onervaren ploegen een ervaren MWC-er vragen om te coachen. Daarom dus ook op deze plaats een verzoek aan de ervaren roeiers zich bij ons op te geven als coach. Als een ploeg geen coach kan vinden, meldt het dan bij ons. Wij kunnen dat dan proberen te regelen.

We starten om 10.00 uur met de 1000 meter. Er worden broodjes geregeld tijdens de lunchpauze. Dan worden ook de ploegindeling voor de middag bekend gemaakt. Na afloop is de prijsuitreiking en een gezellige borrel.

Inschrijven voor de ROW kan op ROW 2018 aanmelden.

Als je mee wilt helpen in de organisatie van de ROW, meld je dan even aan bij Koos, Titus of Theo, of via rowmwc@maastrichtsche.nl.

Koos van Haasteren / Titus Sips / Theo Peereboom