Prominente actie op 1 juli én de Limburg Boat Race

Na een zeer druk laatste weekende in juni waarin het sloeproei feest wordt gehouden, is het komend weekend opnieuw feest, op en rond MWC … dan wordt het jaarlijkse Prominentenroeien georganiseerd.

Dit is een roeifeest waarin we het roeien meer in de belangstelling van de bedrijven in en om Maastricht willen zetten. Het is bedoeld als een netwerk-event waarin mensen van de verschillende bedrijven elkaar en MWC(-ers) tegen kunnen komen.Naast de vele MWC-ers die op 1 juli als vrijwilliger (coach, vlotcrew, bar, en vliegende keeps, en wat niet al) klaar staan voor onze gasten, hopen wij die dag ALLE MWC-ers te kunnen begroeten. Immers, de opbrengsten voor MWC worden gebruikt om nieuw roeimateriaal aan te schaffen, dus 1 juli is gewoon ons eigen roeifeestje, voor en met iedere MWC-er, jong en oud.

We beginnen ’s ochtend rond 10.00 uur en eindigen ’s middags rond 16.30. Er worden drie heats geroeid in drie verschillende klasses. We eindigen met de finaleheat in iedere klasse.

Daarnaast wordt tijdens het middagblok de jaarlijkse Limburg Boat Race geroeid, met ook dit jaar in elk geval een vertegenwoordiging uit Roermond (heren en dames 8+), en Venlo (dames 8+). Komt het zien !

We hopen op heel mooi weer en een voor alle deelnemers opnieuw geslaagde dag.

Het Prominententeam