MWC Racing jeugd volop aktief, in Nederland en Florida ….

De jeugd van MWC Racing is volop bezig met wedstrijden deze weken. Op 5 en 6 mei j.l. waren Elias, Max, Fee, Marij, India, Sarah en Claire present tijdens de Damen Raceroei Regatta. Uitslagen e.d. zijn hier terug te vinden.

En komend weekend doen Max, Fee, Marij, India, Sarah en Claire mee met de Westelijke Regatta op de Willem Alexanderbaan in Rotterdam. Voor meer informatie kijk hier.

Voorts heeft Just Dubois, een jonge ‘oude’ bekende van MWC Racing, afgelopen weekend de bronze Medal South West USA in the under 17 skiff gewonnen. Een bijzondere prestatie, mede gezien het feit dat Just pas net 15 is!

Just heeft een jaar mee geroeid met MWC Racing en als 14-jarige meegedaan in het Jongens 16 veld, waar hij al goed mee kon komen. Hij viel op door de snelheid waarmee hij de techniek beheerste en de ontwikkeling van zijn vermogen op de ergometer. In oktober 2017 verhuisde hij met zijn ouders na de herfstvakantie naar Gainesville in Florida. Hij was heel welkom bij de plaatselijke roeiclub, met veel faciliteiten en een professionele coach. Eerder dit jaar werd hij al kampioen van Florida bij de under 17’s in de dubbeltwee.

Mooi dat zulke jonge talenten zijn ontdekt door onze deskundige MWC Racing coaches Koos van Haasteren en John Maguire en dat zij nu zulke wereldprestaties neerzetten!

 Just (tweede van rechts) met een paar van zijn clubgenoten in Gainesville in november 2017.