Nachtroeien 2018 d.d. vrijdag 26 oktober a.s..

Het roeiseizoen nadert zijn einde en op 27 oktober gaan de boten uit het water. Traditioneel sluiten wij het seizoen af met de nachtelijke roeitocht naar Eijsden. De tocht gaat van M.W.C. naar de jachthaven van W.V.E. te Eijsden.

Wij verzamelen om 18.30 bij onze club en vertrekken uiterlijk om 19.30, onder begeleiding van de reddingsbrigade en twee volgboten, richting Eijsden. Aangekomen in de jachthaven wandelen wij naar de Diepstraat. In het restaurant “la Meuse” gaan wij vervolgens genieten van de gerechten “zuurvlees” of “konijn”. Omstreeks 22.30 roeien en/of varen wij terug naar M.W.C. Aankomst ca 23.00.

Om alles soepel te laten verlopen is het van belang om aan te geven wat een ieder graag wilt eten. Dus bij inschrijving vermelden “vegetarisch, zuurvlees of konijn”. De prijs van de gerechten, exclusief de genoten drankjes, bedraagt EUR 15.00 per persoon. Een ieder rekent bij vertrek zijn eigen eten en genoten consumpties af aan de bar.

Ben je sloeproeier en ga/wil je mee met de sloep? Laat dat dat aub ook even weten.

Er zijn 30 stoeltjes beschikbaar. Daarnaast kunnen 8 liefhebbers met de volgboten meevaren. Het aantal deelnemers is hierdoor begrenst op 38. De datum van inschrijving is bepalend voor deelname. Voor alle duidelijkheid inschrijven is meedoen ongeacht de weersomstandigheden.

Het is de bedoeling dat iedereen de kans krijgt om te roeien. In de haven van Eijsden wordt er dus gewisseld. Wie dit zijn wordt bekend gemaakt op de avond van vertrek. De bootverantwoordelijken worden aangewezen door de organisatie.

Gaarne aanmelden bij: wil.hameleers@online.nl