Op naar een duurzaam MWC

Hallo mede MWC’ers, 

Het gaat er bijna dagelijks over in de media: het is hard nodig dat we duurzamer gaan leven. Obama heeft eens gezegd, dat deze generatie de laatste generatie is die kan zorgen dat de impact van klimaatverandering beperkt blijft voor volgende generaties. Wij zijn het volkomen met hem eens en willen daar graag ons steentje aan bijdragen. 

Kunnen we MWC ook duurzamer maken? Wij denken dat dat kan!  Met een groepje willen we actief gaan kijken naar aspecten als:
– afval
– energie (gas, water, elektriciteit) en
– duurzaam inkopen

Het mooie is; waarschijnlijk besparen we ook kosten. Met het bestuur hebben we  afgesproken dat we bij een besparing in 2018 ten opzichte van het gemiddelde van de laatste 5 jaar, we de besparing kunnen omzetten in een feestje. Dus hoe meer we gezamenlijk besparen, des te meer we met elkaar kunnen feesten.

We willen met een klein groepje actief worden. Vanwege de slagvaardigheid met ongeveer 5 personen. Wie wil er mee doen? We zoeken met name nog iemand voor communicatie, voor techniek en iemand die handig is met Excel en boekhouding. Ben jij zo iemand en wil je graag bijdragen aan een duurzamer MWC? Mail dan even naar derks.ruud@gmail.com. We gaan dan snel aan de gang!

 Tot ziens op het vlot.

 Ruud Derks en Peter Bakker