Aanmelding Prominentenroeien 2019 open

Het Prominentenroeien gaat dit jaar alweer zijn 29e editie tegemoet.

Dit jaar bieden wij u weer een fantastische roei ervaring op onze Maas. Wij nemen u mee in vergelijkbare sferen van de Henley Regatta, de oudste en bekendste roeirace ter wereld op de Londense Thames. Voor organisaties en hun team(s) een unieke ervaring om in een informele setting kennis te maken met de roeisport. Een unieke setting om het “zakelijke” met het aangename en fysieke aspect te combineren en vitaliteit binnen uw organisatie te promoten, en zo een unieke ervaring hoe de roeisport samenwerking op een informele manier bevordert. Dit alles onder het genot een lekker hapje, drankje en muziekje! Kijk hier voor een sfeerimpressie van onze club.

Uiteraard faciliteert MWC dat u op de wedstrijddag “bijna” net zo goed kunt roeien als de roeiers van de Henley Regatta. Wij leveren daartoe een geoefende coach die uw team klaarstoomt om op onze Maas een sportieve roeiprestatie neer te zetten. Heeft u er al zin in gekregen? Dan volgen hier wat praktische mededelingen voor deelname: 1. Een team bestaat uit 4 roeiers en 1 coach van MWC; 2. De kosten per team bedragen € 450,- ; 3. U ontvangt per deelnemer consumptiebonnen én een goed verzorgde lunch; 4. U krijgt een MWC coach toegewezen en de mogelijkheid om van 1 augustus tot 15 september 3 keer samen te trainen; 5. In lijn met de traditie van onze vereniging om goede doelen te steunen gaat € 75,- van uw inschrijfgeld naar het goede doel “Quiet Maastricht” met aandacht voor de stille armoede in gemeente Maastricht: www.quiet.nl/maastricht.

Wij kijken uit om u te mogen ontvangen op dit gezellige event en streven de 29e editie naar 29 deelnemende teams! Wij hopen dat u met een team de uitdaging aangaat om zich één van de trotse winnaars van het Prominentenroeien te mogen noemen. Bij deelname ontvangen wij graag vóór 1 juli 2019 de naam van uw organisatie, de deelnemers en de tenaamstelling van een zakelijke factuur zodat we u deze tijdig kunnen toesturen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met het Prominententeam via prominenten@maastrichtsche.nl, of meld u aan via aanmeldformulier MWC Proms 2019.