+31 (0)43 321 6195

Menu

Oproep vrijwilligers Prominentenroeien 2019; aanmelding open

Op 15 september 2019 wordt het jaarlijkse Prominentenroeien georganiseerd voor onervaren roeiers. Dit is een roeifeest waarin we het roeien in de belangstelling van bedrijven in (de omgeving van) Maastricht willen zetten. Het is een netwerk-event waarin mensen van verschillende bedrijven en MWC(-ers) elkaar tegen kunnen komen. Voor ons als club levert dit event wellicht nieuwe enthousiaste roeileden op. Daarnaast wordt een deel van de opbrengsten geschonken aan armoedebestrijding in Maastricht (‘Quiet Maastricht’). De rest van de opbrengsten wordt gebruikt om nieuw roeimateriaal aan te schaffen.

Het is een belangrijk en gezellig roeifeest
voor bedrijven en alle MWC-ers langs onze mooie Maas!

We beginnen ’s ochtend rond 10.00 uur en eindigen ’s middags rond 16.30 uur. Er worden drie heats van 500 meter geroeid in drie verschillende klasses. We eindigen met de finale heat in iedere klasse.

Wil je een team aanmelden?
Wil je een team aanmelden: dat kan aanmeldformulier-MWC-Proms-2019. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september.

Oproep vrijwilligers editie 2019

Voor Prominentenroeien op 15 september 2019 kunnen we veel vrijwilligers gebruiken. Als je die dag tijd hebt om bijvoorbeeld te helpen in de catering, de bar, de bonnenverkoop, op het vlot laat het weten via prominenten@maastrichtsche.nl

Oproep roeicoaches editie 2019

Voor Prominentenroeien op 15 september 2019 kunnen we coaches gebruiken. Elk team krijgt een vaste roeicoach toegewezen. Doel is om 3x met het team te trainen in een boord-geriggerde C4+. Als coach is het leuk om 15 september de hele dag bij je ploeg te zijn, te sturen, te enthousiasmeren en tot slot ook samen tot de prijsuitreiking bij elkaar te bleven. Voorgaande jaren waren veel teams jammer genoeg al snel vertrokken; dat is jammer, dan gaat het event als een nachtkaars uit …..

Vind je het een uitdaging om in korte tijd een ploeg klaar te stomen voor die dag tijd hebt om bijvoorbeeld te helpen in de catering, de bar, de bonnenverkoop, op het vlot laat het weten via prominenten@maastrichtsche.nl.

Stel gerust je vragen aan ons: het Prominententeam 2019
(Theo, Madeleine, Ingrid, Monique, Sandra en Ineke)

Scroll naar top