Ben je benieuwd of roeien een sport voor jongeren is?

Speciaal voor de jeugd (13 – 18 jaar): heb je zin om het een keer te proberen? Kom ontdekken of deze mooie technische sport bij jou past: samen lekker roeien, genieten van sportief en sociaal bezig zijn. Tochten maken op de Maas en mee doen met wedstrijden bij andere roeiverenigingen. Klik hier om een indruk te krijgen hoe het is om op de Maas te kunnen roeien.

Kom dan zaterdag 6 juli a.s. naar de kennismakingsmiddag van de Maastrichtsche Watersportclub. Stap met andere jongeren in een boot en ontdek of roeien iets voor jou is. Vanaf 14.00 uur ben je welkom. Je krijgt een korte uitleg over onze vereniging en de mooie locatie aan de Maas. Vervolgens ga je de botenloods in, waar je uitleg krijgt over de verschillende boten.

Aansluitend stap je op de ergometer en maak je kennis met de roeihaal. Deze korte uitleg is voldoende om een eerste keer, uiteraard onder begeleiding, in een boot te stappen en een stukje te roeien! Met een beetje geluk kun je al een rondje rondom het Gouvernement varen. 

Voor wie wil blijven hangen: de barbecue start om 17.00 uur (kosten: 5 euro p.p.). 

Zin om mee te doen? Aanmelden kan via een mail naar secretaris@maastrichtsche.nl.