De website in een ander jasje

Het adres is niet veranderd, maar per vandaag is de opmaak van onze website vernieuwd, al zijn er een heel aantal zaken niet actief of (nog niet) omgezet. In elk geval hebben we nu eindelijk een beveiligde toegang (het befaamde “slotje”in de adresbalk),  en op de achtergrond hebben we een andere provider die ons met raad en daad zal bijstaan om ons tegen de boze buitenwereld te beschermen. 

Wat wel al is veranderd is dat je nu vanuit het hoofdmenu boven in het scherm naar de verschillende hoofdonderdelen van de site kunt klikken, om dan per onderdeel middels een uitklap-scherm verder te gaan. Dit maakt navigeren makkelijker, via zowel PC, tablet en zeker op je telefoon, en zo houden we de informatie beter zichtbaar bij elkaar. 

Nog niet alle inhoudelijke pagina’s en/of links zijn bijgewerkt: dat wordt stapsgewijs in de komende weken in orde gemaakt; ook zijn de handige links en andere submenus die vroeger aan de zijkant zichtbaar waren, voorlopig niet actief. 

Vooralsnog is er ook geen aparte MijnMWC meer  (heeft met aanpassing van de site beveiliging te maken); er wordt gewerkt om daarvoor een oplossing te vinden. Meer daarover op de komende ALV . Tevens wordt de wekelijkse nieuwsbrief niet langer vanuit de website verstuurd; die overgang is deze week nog niet helemaal rond, vandaar een (eenmalige) andere opmaak.

Kijk rustig eens rond: https://www.maastrichtsche.nl/ ; Mocht je bepaalde informatie eerder nodig hebben, stuur dan een email naar info@maastrichtsche.nl.