Experiment natuurlijk groenonderhoud bij MWC

Op het MWC terrein zijn veel mogelijkheden om een grote hoeveelheid verschillende planten en beesten een thuis te geven. Afgelopen week heeft de tuincommissie Peter Alblas van het centrum voor natuur- en milieueducatie (CNME) uitgenodigd om ons advies te geven over hoe we dit het beste kunnen aanpakken. JeanMarie Schrijnemakers is uitgenodigd om aan te geven hoe hij het onderhoud tot nu toe heeft gedaan, waarvoor complimenten.

Het CNME geeft aan dat met vaak simpele aanpassingen aan het groenonderhoud voor de natuur al snel veel te bereiken is. Afgesproken is dat we op 3 locaties een experiment starten: meer weten: lees Experiment natuurlijk groenonderhoud voor alle plannen.

Het zal er buiten dus een beetje anders uit gaan zien. Minder strak dan je misschien gewend bent, maar dat doen we dus niet zomaar. Als je tips, opmerkingen of vragen hebt over de proef, bespreek ze gerust de leden van de tuincommissie: Hanne v.d. Born, Karin Wenz, Mirjam Sibbel, Claire Coenegracht, Manon Meijs, Peter Bakker, Annemiek Vermeeren, Henk Beers, Floor Martens en Jan Starmans