+31 (0)43 321 6195

Menu

Hoe meld ik me aan voor Instructie 2019

Aanmelden voor instructie voor nieuwe leden:

U kunt zich opgeven als roeilid (onervaren, ervaren, jeugdlid of sloeproeien) door het Aanmelden voor het roeien bij MWC  formulier in te vullen. Onervaren roeiers worden op een wachtlijst geplaatst tot er voldoende aanmeldingen en instructeurs beschikbaar zijn. U kunt 2 maal proef-roeien voordat u definitief lid wordt. 

Roei-instructie nieuwe leden: je kunt je via aanmelden instructie aangeven dat je in aanmerking wilt komen voor roei-instructie (C); het kan zijn dat je eerst op een wachtlijst wordt geplaatst.

Aanmelden voor vervolginstructie voor leden:
De vervolgroei-instructie (C, B, A, of stuurbrevet) wordt gegeven op vastgestelde momenten in de week, overdag en ’s avonds en duurt 2 uur per keer. Men mag maximaal 2 gelegenheden per week deelnemen. De indeling in de instructiegroepen is afhankelijk van het aantal beschikbare roei-instructie plaatsen. Meld je via deze link aan. 
Roeien is zeker in de instructie periode een teamsport. Daarom is het van belang iedere (ingedeelde) keer aanwezig te zijn.
Het afroeien voor een brevet gebeurt op tevoren bekend gemaakte gelegenheden.  Het individuele moment van afroeien ligt meestal na minimaal 10 lessen,  en is afhankelijk van de individuele vorderingen.

Scroll naar top