+31 (0)43 321 6195

Menu

DE Start-to_row voorjaar 2019 is inmiddels gesloten. Kijk op instructie zomer 2019 welke optie nu actief zijn.

 • Start-to-Row 2019:
  Miv. dit seizoen wordt aan beginnende roeiers middels Start-to-Row roei-instructie gegeven. Hierbij kan men, als in het verleden,  zonder betaling gedurende de eerst 2 weken proeven aan het roeien. Daarna volgen 4 weken als verlengde kennismaking met het roeien, zonder dat men direct lid hoeft te worden. Tijdens de Start-to-Row periode (medio april – eind mei) krijgen beginners les op vaste momenten in de week, overdag en/of ’s avonds , a 2 uur per keer. Men mag maximaal 2 gelegenheden per week deelnemen. Je kunt je voorkeur voor dagdelen bij je aanmelding aangeven; de indeling in de instructiegroepen is echter wel afhankelijk van het aantal beschikbare roei-instructie plaatsen en boten.

  Roeien is zeker in de instructie periode een teamsport. Daarom is het van belang iedere (ingedeelde) keer aanwezig te zijn.

  Na de Start-to-Row periode kun je kiezen of je met de instructie door wilt gaan, en dus daarmee lid wordt van MWC.

  Afroeien voor een brevet gebeurt op tevoren bekend gemaakte gelegenheden.  Het individuele moment van afroeien ligt meestal na minimaal 10 lessen,  en is afhankelijk van de individuele vorderingen.

  Kosten van Start-to-Row zijn € 90. Word je daadwerkelijk lid, dan worden die kosten in mindering gebracht op je contributie als (roei)lid; kijk op contributie als roeilid voor de specificatie van de (roei-) lidmaatschapskosten, in het eerste en latere jaren.

 • Aanmelden voor instructie voor leden:
  De vervolgroei-instructie wordt gegeven op vastgestelde momenten in de week, overdag en ’s avonds en duurt 2 uur per keer. Men mag maximaal 2 gelegenheden per week deelnemen. De indeling in de instructiegroepen is afhankelijk van het aantal beschikbare roei-instructie plaatsen.
  Roeien is zeker in de instructie periode een teamsport. Daarom is het van belang iedere (ingedeelde) keer aanwezig te zijn.
  Het afroeien voor een brevet gebeurt op tevoren bekend gemaakte gelegenheden.  Het individuele moment van afroeien ligt meestal na minimaal 10 lessen,  en is afhankelijk van de individuele vorderingen.

  Aanmelden voor roei-instructie kan tot en met zondag 31 maart 201

Scroll naar top