MWC ontvangt KiKa: lezing Maaike Head en bierproeverij bij doortocht Maastricht op 17-18 mei

Na een uitermate geslaagde Carnavals elfstedentocht waarbij we uiteindelijk maar liefst 7000 euro hebben opgehaald voor KiKa-row gaan we door met het organiseren van mooie activiteiten in het teken van dit goede doel.
 
Op 18 mei zullen wij de roeiers van KiKa-row met open armen ontvangen vanaf het water en op de kant. Graag varen we rond 15:00-16:00 met de KiKa boot mee vanaf de Sint Servaasbrug naar MWC. Na het binnenhalen van de roeiers zal er op de kant nog een hapje en een drankje genuttigd worden. In het bijzonder zal er heerlijke taart aanwezig zijn gebakken door leden in het kader van ‘ Heel Maastricht bakt’, een heuse Maastrichtsche taartenbak wedstrijd met echte jury! Wil je hier aan meedoen, geef je op via  kikarow@maastrichtsche.nl.
 
Het doel is om op die dag een nog grotere cheque te kunnen overhandigen.  Om het bedrag te vergroten zullen we op vrijdag avond 17 mei een bierproeverij organiseren op MWC. Voorafgaand aan de bierproeverij zal Maaike Head een inspirerend verhaal vertellen over haar weg naar Olympisch goud. Voor 35 euro kan je aanwezig zijn op een inspirerende avond onder het genot van de meest bijzondere bieren uit Europa en heerlijke hapjes (er wordt ook voor non-alcoholische alternatieven gezorgd). Een unieke kans! Geef jezelf en je vrienden/collega’s/familie snel op voor deze unieke avond via Aanmelden KiKa-Bierproeverij op 17 mei.
 
Wil je eerder op 18 mei zelf een stuk (10-20km) meeroeien op de boot van KiKa-row? Geef je dan op bij:  kikarow@maastrichtsche.nl.
 
We gaan ons samen nog 1 weekend volle kracht inzetten voor KiKa-row om zo onze vereniging en onze stad met veel plezier op de kaart te zetten! En dat onze eigen MWC Elfsteden-KiKaRow actie is niet aan Nederland voorbij gegaan: opbrengst sponsor acties. Maak het op 17-18 mei weer mee.