+31 (0)43 321 6195

Menu

Bent u klaar, af …. terugblik Prominentenroeien editie 2019

Klik hier voor alle foto’s en videos. En dit zijn de Uitslagen PROMS 2019.

Op een zonovergoten zondag streden 23 teams tijdens  het Prominentenroeien bij MWC om de sportieve eer. Voor bedrijven en instellingen is het Prominentenroeien een goede manier om de teamgeest te versterken. In de weken voor de wedstrijd was er onder leiding van coaches van onze vereniging een paar keer getraind, en op deze dag konden de teams hun krachten meten, maar ook gezellig netwerken en lunchen op het terras of in het gras.

De winnaars

In de klasse Heren Ervaren werd het universiteitsteam van UMIO SBE eerste. Bij de Heren Onervaren stak de Nationale politie er met kop en schouders bovenuit. Het team van de provincie, met aan het roer onze ‘eigen’ gedeputeerde Joost van den Akker, werd eerste in de klasse Dames/Mix Ervaren. Bij de Dames/Mix Onervaren werd het team van ING/Quiet nummer 1.

Niet alleen voor de eer: Tweeduizend euro
Quiet is ook het goede doel waar de opbrengst van deze editie van het Prominentenroeien naartoe gaat. In totaal werd er tweeduizend euro opgehaald voor het fonds dat mensen die leven in armoede een steuntje in de rug geeft. Ward Vijgen van het bestuur van Quiet nam het bedrag in ontvangst en legde uit dat het geld hard nodig is in Maastricht, dat in de top 10 van ‘Armoede in steden’ staat.

Vrijwilligers

Zo’n sportieve gezellige dag is alleen mogelijk als veel mensen zich daarvoor inzetten. De organisatie wil iedereen daarvoor bedanken. Een extra dankjewel is er voor Oscar Mans (Eetcafé de Sjans) en René Bemelmans, die de lunch hebben verzorgd. Heren: chapeau!

 

 

Scroll naar top