+31 (0)43 321 6195

Menu

Nieuw succes MWC jeugd: winnaar(s) M18 2019!

Deze mail ontvingen wij eerder deze week: Marij Höppener GEFELICITEERD!!!

Geachte heer/mevrouw, 
In het weekend van 29 en 30 juni is een prachtig roeiseizoen ten einde gekomen toen de laatste boten over de finish kwamen op de 
Willem-Alexander Baan. Dit betekende eveneens de afsluiting van het Orca Juniorenklassement 2019, het door de A.U.S.R. Orca georganiseerde klassement  bedoeld om junioren verder te enthousiasmeren om fanatiek te roeien. 

Fanatiek roeien is er zeker gedaan gedurende de meetellende wedstrijden en daarom wil ik graag Marij Höppener en de Maastrichtsche Watersport Club  van harte feliciteren met Marij’s overwinning in het M18- klassement. Afgezien van het feit dat Marij nu houder is van de titel  ‘Winnaar Orca Juniorenklassement 2019’, zou ik graag alvast aankondigen  dat er in augustus een uitnodiging zal volgen. Deze uitnodiging  heeft betrekking op een meet & greet met Orca’s toproeiers die  bij elkaar enorm veel titels hebben verzameld. Tijdens diezelfde Meet & Greet zal er een training in de dubbel-vier worden gedraaid, samen  met de toproeiers. Zoals vermeld, een exacte datum volgt nog voor dit evenement. 

Hier houdt het echter nog niet op: want in het M18- klassement  heeft MWC tevens de verenigingsbokaal gewonnen. Van harte! 

Dit jaar is het klassement opnieuw leven ingeblazen en wordt er hard gewerkt om een structureel succes van het Orca Juniorenklassement te maken. Gezien het prijzenpakket en de kans om als roeier nadrukkelijk op  de  radar van de A.U.S.R. Orca te komen, rekenen  wij op nog meer deelnemers  en uiteraard op een nieuwe poging om het klassement te  veroveren! 

Met vriendelijke groet,  de Juniorencommissie der A.U.S.R. Orca

Scroll naar top