Oproep bardiensten 2019

Traditioneel doen we aan het begin van het nieuwe jaar weer een beroep op u voor een bardienst in ons oergezellige clubhuis.

Van zowel onze sloeproei, roei alsook havenleden verwacht MWC minimaal 1 bardienst per jaar, met uitzondering van onze jeugdleden t/m 17 jaar, en van leden die zich op andere manieren inzetten, zoals de commissies, instructie etc.

Het streven is om elke dag een lid achter de bar te hebben. Om andere leden te helpen met hun drankjes, maar ook om de bar en het clubhuis schoon en opgeruimd te houden. Het is niet lastig of moeilijk, juist heel gezellig en nuttig voor de hele club.

De Barcommissie van MWC vraagt jou om ook een bardienst voor je rekening te nemen. Het gemakkelijkste is u op te geven via deze link naar het Bardienst document.  Je komt dan in een excelsheet waarop de data staan. Kies een lege datum en zet je naam erin. Met tappen volgen jouw e-mail adres en telefoonnummer automatisch of je vult deze info zelf aan.

Heb jij nog geen IVA Certificaat? Kijk dan even onder het blad: Mag iedereen een bardienst doen?

Op onze bar ligt de Barklapper met alle informatie, die kun je het beste doornemen als je aan je bardienst begint. We sturen je sowieso voorafgaand aan je dienst nog extra info.

Mocht je om één of andere reden echt niet kunnen of Lukt het niet? Heb je vragen? Email ons gerust op: clubhuismwc@gmail.com.

Veel groeten van jouw Barcommissie MWC

Jo, Marianne, Monique, Liesbeth, Stans, Joyce