+31 (0)43 321 6195

Menu

Welkom bij MWC!

Wie zijn wij?

Wij zijn de Maastrichtsche Watersport Club (MWC). Dit is een watersportvereniging voor roeiers, zeilers, sloeproeiers en motorbootvaarders. De vereniging telt momenteel ongeveer 420 leden en bestaat al meer dan 100 jaar, dankzij de tomeloze inzet van de vrijwilligers.

MWC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB), de Zuidelijke Roeibond (ZRB), de Koninklijke Nederlandse Watersport Vereniging (KNWV) en het Vlaams Verbond voor de Watersport (VVW).

Wat doen we?

MWC faciliteert alles rondom roeien, zoals het (beter) leren roeien, het prestatief begeleiden van roeiers, jeugdroeien, en toerroeien en inmiddels zelfs sloeproeien. En MWC beschikt over eigen havenfaciliteiten.

Waar vind je ons?

Het clubhuis ligt op een prachtige locatie, 500 meter ten zuiden van de Kennedybrug. Je kijkt uit over het centrum van Maastricht en het natuurgebied rondom de Maasplassen ligt aan je voeten….

Belangstelling voor MWC?

Velen gingen je voor …. misschien heb je al eerdere roei, zeil of andere waterervaring, en lokt nu de Maas? Les nemen kan ook bij MWC – kijk dan ook hier: lid worden bij MWC, of kom gerust eerst eens langs op het Clubhuis aan de Maas – Hoge kanaaldijk 100 …, net 500 meter 

Scroll naar top