+31 (0)43 321 6195

Menu

Sloeproeien

Sloeproeien is voor iedereen….. en niet enkel voor mannen met baarden en buiken ….

Met de opening van het seizoen 2017 deed de MWCsloep haar officiële intrede. Deze aankoop is het vermelden waard en geeft extra elan aan de watersportclub MWC. Met trots en veel plezier voert een (bijna) vaste equipe als bemanning, minstens 3x per week haar exercities te water uit en haalt veel genoegen uit deze investering. Dit veelal onder de supervisie van kapitein Rob van Voorden.
En naast deze gezellige lieden is er ruimte voor andere MWC-leden om te proeven van deze totaal andere roeidiscipline. Want het is niet enkel voor een selectieve groep leden bedoeld. Integendeel! De sloep staat de gehele club ter beschikking en we moedigen het juist aan dat iedereen kennis maakt met het sloeproeien.
En dacht je dat het enkel voor kerels is? Zeker niet, sterker nog, er wordt nu telkens geroeid met jongedames die de heren een poepie laten ruiken.

Het is de sloeproeiers zeer veel waard wanneer er binnen MWC meer leden van de mogelijkheid gebruik maken om eens mee te doen en wie weet ontstaat er een nieuwe sportliefde. Het is de bedoeling dat de sloep een prominent onderdeel wordt en blijft van de disciplines binnen MWC. Zo zijn er workshops en clinics in de maak, ook voor bedrijven en organisaties, waarin er onder begeleiding van de expert(s) je de juiste technieken en theorieën aangeleerd krijgt. Hou hiervoor de site in de gaten.

Hebben we je enthousiasme te pakken? Schroom dan niet en geef je op als geïnteresseerde voor een keertje sloeproeien. Bij voldoende aanmeldingen maken we een planning en ben je welkom aan boord van ‘The lady with the golden slippers’.
Dames opgelet… laat je niet weerhouden door de schijnbaar fysiekere karakteristieken van het sloeproeien. Juist voor jullie reserveren we graag een plekkie om duidelijk te maken dat de sloep iedereen past.

Klik hier om je op te geven

Scroll naar top