+31 (0)43 321 6195

Menu

Van de bestuurstafel – juli

Deze maand is er weer een ‘van de bestuurstafel’ bericht. Op 2 juli kwam het bestuur samen voor overleg. Na twee prachtige weekenden op het water, het sloeproeien en prominentenroeien, was er veel moois om op terug te kijken.

Acties

We bespraken ieders to do’s. Doordat we actief betrokken zijn bij de vele events afgelopen maanden hebben we nog wat openstaande taken staan; tekstjes voor de website, handleiding voor het gebruik van het motorbootje, een nieuw lid voor de kascommissie vragen… We gaan vlot aan de slag de komende tijd!

Toekomstplannen

Naast de events zijn we ook aan de slag geweest met een nieuw beleidsplan voor MWC nav input van de enquete en passend bij de huidige tijdsgeest. We hebben gezocht naar een manier om leden daarbij te betrekken. Immers, de leden zijn de club. We willen voornamelijk van leden horen wat zij willen met onze vereniging. Dit plan is nog in ontwikkeling.

Events

Zowel het sloeproei event als het prominentenroeien hebben we met elkaar kort geevalueerd. Graag gaan we dit met de betrokken teams nog uitgebreider doen. Catharina gaat hiervoor een voorstel doen zodat we er allemaal van leren.

De komende tijd hebben we de Boucle en ROW op de planning staan. Voor de ROW zijn we nog op zoek naar organisatoren. De Boucle wordt vol enthousiasme georganiseerd door Marie-Jeanne, Erna en Jozef en verloopt tot nu toe goed.

Commissies

Tevens hebben we de stand van zaken besproken met betrekking tot ieders commissies. Theo meldt dat Christien en hij aan het kijken zijn naar mogelijkheden voor stoomcursussen instructie. Dit wordt onderzocht.

Het werk dat de RoMatCom verricht willen we meer delen met onze leden.

Daarnaast willen we dat de communicatiecommissie gaat meewerken aan een ‘campagne’ om meer leden te trekken.

Josephine was niet aanwezig tijdens deze vergadering. Arjen moest eerder vertrekken. Op 6 augustus komen we weer bij elkaar.  

Scroll naar top