Vanuit de ALV – info over website en Facebook

Voor degenen die er maandag bij de ALV niet bij waren, hier nog beknopt enkele updates vanuit de werkgroep Communicatie (Miriam Micuda en Peter Wilms van Kersbergen – versterking is nog gewenst; aanmelden via redactie@maastrichtsche.nl !).

 • De MWC website: MWC wil graag dat alle informatie zo direct mogelijk bij de leden terecht komt. In eerste instantie verloopt de informatie daarom via onze website. Deze is leidend, en wordt altijd als eerste bijgewerkt.
   • Opzet website: in 2018 is een opzet gekozen per type activiteit binnen MWC, zoals Roeien, Sloeproeien, Haven en Jeugd. Deze opties vind je in de hoofdbalk bovenaan, van waaruit je kunt doorklikken naar onderliggende pagina’s, met meer details. En hier geldt: wat je ziet als tab is wat aan informatie beschikbaar is. Er zijn geen andere klikopties of links aan de zij- of onderpagina. 
   • Homepagina: berichten en agenda: Op onze homepagina vind je naast de foto-caroussel altijd de 6 meest recente berichten, en een selectie van de eerstkomende 3 MWC evenementen; onder de tab Nieuws vind je alle berichten, dus ook de oudere. De tab Agenda laat alle komende evenementen zien.
   •  informatie over hoe wij zaken hebben geregeld binnen MWC vind je onder de tab Vereniging en Lidmaatschap. Voor verslagen van eerdere ALVs, klik eerdere ALV verslagen.
    Tot het moment dat er weer een MijnMWC is wordt informatie zoals de agenda en stukken voor de ALV door het bestuur persoonlijk aan leden per email toegestuurd. Zorg dus dat je je meest recente emailadres bij de ledenadministratie bekend is (meld een wijziging
    via het mutatieformulier). Denk je dat er iets mis loopt, stuur dan zelf even je vraag per mail naar info@maastrichtsche.nl.)
 • De wekelijkse NewsSplash: dit is een korte samenvatting per email, van de meest recente berichten van de voorafgaande week, welke dus al op de website staan;
 • Video’s, foto’s en verslagen: deze zijn opgeslagen via ons MWC Google account; via een bericht of een link op de website kom je op de betreffende pagina; 
 • MWC en Facebook (MWC Maastrichtsche): Begin 2018 is met het bestuur bekeken hoe en welke informatiekanalen wij willen inzetten. Facebook is daar een van, maar dat werkt alleen als ook alle MWC leden zelf vriend zijn (cq. worden) en actief MWC evenementen via Facebook delen en/of ‘liken’: ben je nog geen ‘vriend’, klik dan hier. Doe het vandaag nog ….
 • Zoekfunctie: En per deze week is de zoekfunctie bovenaan op de hoofdpagina ook weer terug, op veler verzoek ….