Amsterdam Light festival 2018 – toch nog 2 plekjes open

Door wat wijzigingen zijn er toch weer 2 plekjes open: aanmelden direct bij Marie-Jeanne. of via onderstaande link.
We varen langs de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Deze kunstwerken geven een unieke glans aan mooi verlichte Amsterdam tijdens de donkere decembermaand. Vorige keer was een waar succes dus, reden genoeg om dit vanuit MWC weer te organiseren voor een leuke club enthousiaste MWC ‘ers.

Dit jaar staat voor MWC dit event gepland op  1 december. We starten vanuit roeicentrum Berlagebrug Amsterdam.

Opzet/programma is vergelijkbaar met de vorige editie:

  • Verzamelen om 17:00 uur bij Roeicentrum Berlagebrug;
  • Vertrek om 17:30 uur;
  • Vanuit Roeicentrum Berlagebrug varen we met een ervaren instructeur in een klassieke C-4.
    De instructeur is meteen de ervaren gids voor de toertocht langs de vaarroute;
  • We roeien ongeveer 2 uur, ca 19:30 uur terug bij het startpunt.

Aanmelden voor ons als MWC kan tot 12 september aanstaande!!!!
We moeten ons dit keer extra vroeg aanmelden: dit heeft te maken met het feit dat we ons als groep van 40 man kunnen aanmelden namens MWC en voor ons weer een uitzondering wordt gemaakt v.w.b. het tijdstip. Dat betekent dat we uiterlijk 12 september onze deelname moeten bevestigen, want op 13 September start de algemene voorverkoop! Dus … doe je mee: meld je dan hier aan.

Wanneer er meer liefhebbers zijn, zal er een wachtlijst gehanteerd worden. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Leuk als je mee kan komen. Het is een fantastische ervaring voor minder en zeer ervaren roeiers.

Na aanmelden zal er tzt. contact met je worden opgenomen om je over de rest van het programma en organisatie te informeren. Bij voldoende enthousiasme kan er bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten worden in Amsterdam. Altijd handig om te weten is of je wilt blijven en overnachten, of dezelfde avond teruggaat naar huis, dan wel andere plannen maakt. Ook handig om dan eventueel gezamenlijk vervoer af te stemmen. Maar dat dus later. Eerst hopen we op voldoende animo om mee te gaan, daarna breien we het programma rond.

Kosten zijn € 35,- per persoon (overmaking aan MWC, zie ook de bevestigingsmail na aanmelden). Graag betalen voor 30 september aanstaande, dit garandeert tevens je deelname mochten er teveel belangstellenden vanuit MWC zijn.

Nota Bene. Het event gaat altijd door, ook bij regen. Enkel bij flinke vorst waardoor de grachten niet bevaarbaar zijn, wordt de toer geannuleerd en krijgen we restitutie van de kosten.

Tot zover. We zien je aanmelding graag komen.

Groetjes Marie-Jeanne