Weerribbentocht 2019

Beste roeileden,

Nu het mindere weer zo ongeveer ten einde loopt en er mooie roeiweken in het verschiet liggen,graag jullie aandacht voor deze mooie tocht. Met name de toertocht is zeker ook voor roeiers die nog niet zo lang lid zijn een mooie gelegenheid om een relaxte tocht te maken en andere leden beter te leren kennen!

Op 6 en 7 april a.s. wordt alweer de 21 ste Weerribben-Wieden roeimarathon gehouden. De route loopt door de schitterende natuurgebieden de Weerribben en de Wieden. Start en finish bij roeivereniging ’t Diep te Steenwijk.

Op zaterdag 6 april kan de marathon (55 km) geroeid worden als wedstrijd ( tijdrace start 9 am) of als prestatietocht ( start 9.30 am).
Vertrek van MWC vrijdag 5 april 14.00 u,terug bij MWC zaterdagavond, 6april.

Op zondag 7 april is de toertocht (35 km , start 9.30 am). Vertrek van MWC zaterdag ,6 april 14.00 u , terug zondagavond 7 april.

Deelname met gestuurde C2 of C4 mogelijk. Kosten ca €70 pp ( incl. overnachting 1 nacht in Meppel’s Inn ,ontbijt ,diner en bijdrage transport botenwagen). Bijdrage bij prive accomodatie of kamperen ca €25 pp.

Op zaterdag is er een diner om 18.00 u, gemeenschappelijk voor de wedstrijd/prestatie teams en de toerteams.

Aanmelden kan, als team, of individueel, via het MWC inschrijvingsformulier. Graag aangeven of je voor de wedstrijd/prestatietocht inschrijft of voor de toertocht.

De Weerribben-Wieden roeimarathon ontwikkelt zich tot een ware voorjaars klassieker in de roeiwereld,dus wees er snel bij!

Voor de leden die er een zeer sportief weekend van willen maken, bestaat de mogelijkheid de route daags voor of na het roeien te fietsen ( of , voor eventuele aanhang ,tijdens het roeien). Mooie fietsroute langs het gehele roeitraject!

Sportieve groet

Chris de Bruijn

P.S.: meer info op de website :weerribben. tdiep.nl.