+31 (0)43 321 6195

Menu

Zeilen met de Valk van MWC

MWC heeft sinds kort een heuse Valk in haar botenvloot! In de begroting voor dit jaar was geld gereserveerd voor een chillplek voor de jeugd. Een hoekje op de club waar zij spontaan en regelmatig bij elkaar kunnen komen zonder dat er allerlei ingewikkelde dingen voor hen geregeld moeten worden rondom het verantwoord gebruik van de bar bv. Omdat het uiteindelijk lastig bleek zo’n plek voor hen vrij te maken hebben we besloten een drijvende chillplek te creëren, in de vorm van een zeilboot. Dit sluit aan bij de wens van henzelf om ook op een andere manier samen sportief op en aan het water bezig te zijn. Enkele jeugdleden kunnen al zeilen, de onervaren zeilers hebben inmiddels hun eerste zeil les gehad.

De Valk kan ook gebruikt worden door overige MWC leden, mits hij niet al gereserveerd is door de jeugd. Voor het gebruik van de benzinemotor vragen we in dat geval een kleine vergoeding van 3 euro per tochtje (Grindgat en terug). De jeugd kan de boot uiteraard gratis gebruiken.

Wil je een keer zeilen met de Valk? Bel of app Josephine via 06 55 861 851. Benzinegeld afrekenen kan dan contant of via een Tikkie.

Scroll naar top